logo Bornholms Heste- & Kreaturforsikring GS

Vores profil

Bornholms Heste- & Kreaturforsikringsselskab, gensidigt, er et moderne forsikringsselskab, der tilbyder forsikring husdyr på Bornholm. Vi forsikrer heste, køer, får og geder.

Forsikringen blev dannet af nogle landmænd i Østerlars i 1870, og forsikringsselskabet blev stiftet i 1878 og har op igennem 1900 tallet hele tiden måttet revidere sine vedtægter, oprette nye klasser m.m. for at følge med tiden, og i det nye årtusinde fulgt tidens trend med information og administration på internet og via mail – det kan du læse meget mere om under historik.

Fra start var alle forsikret i samme klasse, men sammensætningen af dyreholdet har ændret sig voldsomt og forsikringsselskabet har op gennem årene tilpasset sig deres tids husdyrhold og dermed også forsikringsklasserne.

Forsikringsklasser
& underklasser

A

Heste og ponyer

AA

Heste livsforsikring

AB

Heste brugsforsikring

B

Hornkvæg

D

Travheste

DA

Travheste livsforsikring

DB

Travheste brugsforsikring

Vælg den forsikring, der passer dig

Vore kunder kan vælge, hvilken forsikring de ønsker for deres hest/travhest, der er dog aldersbegrænsninger på forsikringssummen. Se mere under tariffer.

Bornholm er inddelt i distrikter, og der er en synsmand for hvert distrikt, der ved optagelse af forsikring, skal besigtige det/de dyr, der ønskes forsikret, samt forevises hestepas eller andre dokumenter til bevis for dyrets identitet og alder. Synsmanden for det enkelte distrikt tager ligeledes stilling til evt. erstatninger af tilskadekomne, syge eller døde dyr.

Er du interesseret i at høre mere om forsikring af dit husdyr, er du meget velkommen til at kontakte en af øens synsmænd eller forretningsfører eller skriv en besked på kontaktsiden, så vil du få tilbudt den nødvendige information til at kunne tage en beslutning.

Bornholms Heste- & Kreaturforsikringsselskab G/S ønsker også DIG velkommen som forsikringstager.

Kontakt os for at høre om mulighederne

Vi ønsker også DIG velkommen som forsikringstager.